d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

6. maj 2018 - kl.21:25 - af:

Ugens Bolig EDC

Velkommen til denne spændende grundmurede og arkitekttegnede villa med smuk havudsigt ud over Kattegat- beliggende ved attraktive Sæby nordstrand, med kort afstand til havnen, Sæbys charmerende gamle gader, centrum med et rigt handelsliv, skoler og et væld af fritidsaktiviteter.

Villaen præsenterer sig yderst flot og byder velkommen med sin flotte hall med et flot lysindfald og smuk trappe til villaens 1. sal. Herudover rummer villaen i stueplan: Bryggers, stort soveværelse, flot og rummeligt badeværelse med den flotte detalje at væggen er opmuret i en bue herudover to store smukke stuer, den ene stue er med brændeovn. Her er der virkeligt lagt op til mange stemningsfulde stunder. – herfra adgang til flot og præsentabelt køkken.

Villaens 1. sal kommer du til af den smukke trappe og overetagen byder velkommen med stor stue med brændeovn, kontor, badeværelse samt stort soveværelse og værelse begge værelser har hver en smuk altan med flot havudsigt.

På hele 1. salen er der gode og spændende vinduespartier som sikrer et godt lysindfald.

Du ankommer til villaen af den grusbelagte indkørsel og kan parkere i villaens carport som også rummer et redskabsrum. – Til villaen er der en smuk have, som er anlagt så den er let at holde.

Alt i alt en villa til den kvalitetsbevidste køber som lægger vægt på arkitektoniske gode detaljer.

Velkommen på Anton Jakobsens Vej 15.

Se ugens bolig her

Adresse: Anton Jacobsens Vej 15
Mægler: Jes Carlsen
Sagsnr. 93004584
Type: Villa
Boligareal: 191 m2
Grundareal: 1504 m2
Rum: 7
Værelser: 4
Antal plan: 2
Byggeår: 1997
Energimærke: C
Pris: 2.998.000 Kr.
Ejerudgifter: 3.013 Kr.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion