d. - 10. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Vind billetter – Cirkus Arena gæster Sæby

30. april 2018 - kl.9:04 - af:

cirkus-arena-til-web kopier

SæbyAvis.dk giver fire læsere mulighed for hver at vinde to billetter til Cirkus Arena, som lørdag den 19. maj kl. 14 giver forestilling i det store rødgule cirkustelt på cirkuspladsen ved Solsbækvej.

Cirkus Arena har netop haft Jyllandspremiere, hvor årets forestilling “Klovnen og Kronprinsen – Jagten på den tabte tåre” har modtaget fantastiske anmeldelser. Senest har forestillingen modtaget 3 x 6 stjerner fra Fredericia Avisen, Aarhus Stiftstidende og Horsens Folkeblad.

Så der er bestemt noget at glæde sig til!

Konkurrence: 
Hvis du vil have chancen for at vinde to billetter til Cirkus Arena, skal du blot sende en mail til redaktionen og fortælle, hvem der i år præsenterer forestillingen. Vi skal have svaret senest fredag d. 4. maj klokken 12.00.

Vinderen offentliggøres her på avisen umiddelbart efter.

Skriv en kommentar......