d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nikolaj Blunck fra Sæby blev hold-Danmarksmester

17. april 2018 - kl.13:21 - af:

IMG_0107 copy

Nikolaj blev Danmarksmester sammen med sit hold fra Skagen Badmintonklub i weekenden, hvor Danmarks bedste badmintonhold var samlet i og omkring Middelfart. Holdet var arrangeret i pulje 2, hvor nummer et og to skulle gå videre til enten finale eller bronzekamp. Status efter tre kampe var, at både Skagen og Farum var ubesejrede. Dermed var det lagt op til en alt afgørende puljevinderfinale mellem de to byer og kommuner.

Det blev tæt. Meget tæt. Efter to doubler og fire single-kampe stod der 3 – 3. Det betyder, at kampen skal afgøres i et enkelt ”Golden sæt”. Men så var spændingen forbi. Nikolaj Blunck, fra Sæby, og Malte Friis fra Frederikshavn, var sammen om at vinde stort over de udvalgte spillere fra Farum.

Finalen var en helt anden sag mod Elite- og Mesterrække spillerne fra Vanløse. De første to doubler var tætte, og man skulle ud i tre sæt. Men de fire nordjydske spillere var mentalt de stærkeste, og kunne vinde kampene. Med to sejre i baggagen gik spillerne friskt ind til singlerne, som alle blev vundet.

Nikolaj Blunck vinder overbevisende i første single over spilleren fra Vanløse, og derefter fulgte hele holdet efter, så det endte med en nordjysk sejr på 6 – 0 i finalen.

Holdet fra Skagen Badmintonklub er:
Nikolaj Blunck fra Sæby

Tobias Skjervedal fra Skagen

Mathias Fjølner fra Strandby

Nicklas Terpet fra Skagen

Malte Friis fra Frederikshavn

Mathilde Larsen fra Strandby

Nikolaj er Elite-spiller og har nu kun et stævne tilbage i indeværende sæson. I maj-måned mødes Danmarks bedste ungdomsspillere i Farum, hvor de giver hinanden tæv, og samtidig siger ”god sommer” (træning) og på gensyn.

De nye Danmarksmestre træner på skift i Vendsyssel Elite Badmintons moderklubber i Hjørring, Skagen og Frederikshavn, og Nikolaj bruger også meget tid i Sæby Badmintonhal sammen med sin kammerat fra Sæby Badmintonklub.

Ligaholdet fra VEB spiller på tirsdag kamp om Bronzemedaljer i Arena Nord kl. 19.00, og der er gratis adgang. Her optræder nogle af Europas og verdens bedste spillere live.

 

Skriv en kommentar......