d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Tilbage i livet – foredrag med Claus Søndergaard

16. april 2018 - kl.0:26 - af:

Foredrag

Claus Søndergaard fra Vadum gik ned med stress og depression og endte i total opløsning. Men tro, psykologi og den nære familie hjalp ham på fode igen.

Mandag den 23. april kl. 19.30 i Mariehuset, Strandgade 5A, fortæller han hvordan.

Claus Søndergaard levede i livets overhalingsbane, indtil det sagde fuldt stop. Nu fortæller han om nedturen og det vendepunkt, der blev hans redning. Foredraget finder sted i Mariehuset i Sæby og bygger på hans nyudkomne bog: “Tro, stress og depression – i verdens lykkeligste land”.

Det hele starter med, at Claus Søndergaard begynder på et nyt arbejde med iværksættelse og opstart af ”Den Sikrede Institution Kompasset” for Region Nordjylland. Claus begynder med store ambitioner og gåpåmod, men oplever i arbejdet med svært kriminelle børn og unge en voldsom deroute, der begynder med stress, depression og selvmedicinering.

Han kan – eller vil – ikke erkende, at han er syg. Det ender med et voldsomt kollaps, som han intet selv husker fra. Han indlægges på en psykiatrisk afdeling, og fra da starter rejsen tilbage til livet. Han får hjælp af sin leder og en psykolog, af venner og familie. Desuden henter Claus hjælp i sin tro og i forskellige teknikker til at finde ro.

Foredraget er arrangeret af Sæby Y´Men´s Club. Pris for foredrag og kaffebord er 50,00 kr.

Mødet er støttet af: Statens Kunstfond.

Tilmelding senest den 18. april til Ernst Hansen på 20885894 eller hansenstrandkanten@gmail.com

Max 80 deltagere.

 

 

Skriv en kommentar......