d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

14. april 2018 - kl.7:15 - af:

Forside billede

Flot grundmuret villa beliggende særdeles attraktivt for enden af blind vej i rolige omgivelser.

Grundmuret rødstensvilla i et plan beliggende attraktivt i Sæby syd. Området er kendetegnet som et roligt og børnevenligt kvarter. Villaen er beliggende for enden af blind vej i helt ugenerte omgivelser, som især opleves ved villaens terrasser. I området er der stisystemer til skole, børnehave, idrætsfaciliteter og strand. Ligeledes grønne områder til leg, boldspil og lign. Villaen er indrettet optimalt med forældreafdeling og børneafdeling med badeværelse i hver afdeling.

Fra bryggers er der videre adgang til pænt køkken med masser af bord- og skabsplads. Der er gulvvarme såvel i bryggers som køkken. Åben forbindelse til alrum som er lyst og nemt at indrette til familiens daglige spiseafdeling. Fra alrummet udgang til dejlig terrasse til ethvert formål og fantastisk hyggelig i rolige omgivelser. To hyggelige stuer som eksempelvis kan indrettes til henholdsvis opholdsstue, lounge afdeling eller multirum for legende børn. Der er masser af plads som er med til at indfri familiens forventninger og behov.

Stort soveværelse med adgang til forældrebadeværelse igen med god plads samt gulvvarme.

Villaen er desuden disponeret med 3 rummelige og regulære værelser. Via flot entré er der adgang til villaens andet badeværelse.

Glæd dig til at opleve boligen – vi glæder os i hvert fald til at præsenterer den for dig…

Se ugens bolig her

Adresse: Bødkervej 7, 9300 Sæby
Type: Villa
Boligareal: 170 m2
Grundareal: 1.106 m2
Rum/værelser: 6/4
Antal plan: 1
Byggeår: 1994
Energimærke: D
Pris: 1.898.000
Ejerudgifter: 2.468
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr.: 93004598

Skriv en kommentar......