d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Scenen opfører Hodja fra Pjort på Skovlyst

14. april 2018 - kl.0:29 - af:

3-IMG_2953 kopier

Sæby Scenen har en lang tradition for spændende teateropførelser med børn og unge på scenen. I marts var det stykket Ødeheksen, som var skrevet af Anne Sivesgaard. Her i april opfører juniorholdet teaterstykket: Hodja fra Pjort, som bygger på den kendte børnebog af Ole Lund Kirkegaard.

Drengen Hodja bor i den hyggelige lille by Pjort i landet Bulgislav. Hans far er skrædder, men det gider Hodja ikke være. Han vil ud i verden. En gammel mand låner ham et flyvende tæppe og så tager Hodja ud for at se verden. I hovedstaden bliver tæppet narret fra ham, men Hodja er fast besluttet på at få sit tæppe tilbage – en farlig opgave.

Instruktionen er denne gang i hænderne på to af scenens rutinerede skuespillere, Anne Snebang og Aleks Nielsen. Sammen med de unge aktører har de skabt en farverig forestilling.

Stykket opføres på Skovlyst, Kildevej 51, den 18 til 20. april kl. 19.00 og den 21. april kl. 14.30.

Billetter kan købes via Datsbilletten.dk eller i døren.

 

 

Skriv en kommentar......