d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skjolds Jyllandsserie jagter sæsonens første sejr

13. april 2018 - kl.8:45 - af:

30421547_1666402456729700_1414381200_n

Skjolds Jyllandserie-1-hold har stadigvæk første sejr til gode, da det blev til et knebent 0-1 nederlag til Aalborg Freja i sidste kamp på Sparekassen Vendsyssel Arena. Til trods for hård fight og flere chancer, så måtte Skjolds tropper indkassere et mål 1 minut før slutfløjt.

Efter en god ugens træning er jyllandsseriemandskabet dog klar til at tage revanche, når Skive IK kommer på besøg. Lørdagens gæster er, ligesom Skjold, uden point i de første 2 kampe. De har uden tvivl et ønske fra begge mandskaber om at få slettet ’nullet’ i tabellen, og det kommer helt sikkert til at afspejle både fight og intensitet i kampen.

Skibonitter er et relativt uskrevet blad, da det sidste møde ligger 4-5 år tilbage i tiden. Der er derfor heller ikke meget information at hente om de kommende modstandere udover, at de er reserver til klubbens første hold, som til daglig folder sig ud i 1. division.

Kampen fløjtes op på lørdag kl.13.30, hvor der vil være tændt op i grillen og lagt øl og sodavand på køl.

 

 

Skriv en kommentar......