d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spiseriet i Sæby får ny forpagter…

10. april 2018 - kl.5:37 - af:

Bettina

Det er Bettina Petersen, som pr. 1. juni overtager stedet. Hun bor i Frederikshavn, og er restaurantchef på Gl. Ålbæk Kro, men da hun i mange år har haft en ønske om at blive selvstændig, slog hun til, da lejligheden bød sig.

”Der er mange ting, der skal på plads endnu inden åbningen, men stedet skifter navn til Cafe Glad, og det bliver med rigtig cafestemning, og et menukort i den lette ende, men så det favner bredt. Der skal selvfølgelig også være plads til, at man bare kan komme og nyde en fadøl eller andet i de skønne omgivelser udenfor, eller i dårligt vejr kan hygge sig indenfor i cafeen.

Jeg håber at kunne holde åbent hele året, i sommermånederne fra kl. 10 til kl. 22 – køkkenet lukker kl. 21, og i vinterhalvåret vil åbningstiderne nok blive lidt kortere, men jeg synes, det er kedeligt med en helt lukket cafe i de mørke måneder, det gør byen så trist, men det er noget af det, som ikke er lagt helt fast endnu”, siger Bettina.

Nu skal de sidste ting på plads inden åbningen, og hun glæder sig til at byde velkommen i Cafe Glad.

Vi skal for god ordensskyld oplyse om at Lena i Spiseriet fortsat holder åbent. (red.)

En kommentar til: “Spiseriet i Sæby får ny forpagter…”

  1. Annika Fredenstrand den: 10 april - 2018 21:23

    Mon Lena åbner et nyt Spiseri et andet sted?

    Elsker tag-selv-bordet og den dejlige stemning

Skriv en kommentar......