d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hotel Viking sælger ud af deres inventar

10. april 2018 - kl.1:25 - af:

Hotel Viking_600x250

Hotel Viking holder stort lagersalg i forbindelse med en omfattende renovering af hotellet, de har derfor valgt at åbne op for gemmerne, og sælger ud af deres inventar, søndag den 15. april fra kl. 10.00 – 15.00.

”Vi renoverer hotellet for 8 mio. henover de næste 3 år, og vi kan ikke vente med at vise de nye værelser og fællesarealer frem. I mellemtiden vil der selvsagt blive en masse skønne ting tilovers, og det ville være synd bare at smide dem ud. Det kunne jo være, at andre kunne få lige så stor glæde af dem, som vi har haft”, siger hoteldirektør Brian Fabricius.

Til lagersalget vil der blive serveret gratis kaffe/te til de fremmødte, og man behøver ikke gå sulten hjem, for der er frit valg mellem alle burgere på take away kortet til kun 100 kr. pr. stk. Dette tilbud gælder kun søndag den 15. fra kl. 11.00 til 20.00.

Af inventar kan der blandt andet findes:
Box senge, TV, stole, borde, lamper, sofaer, minibar, glas, porcelæn, telefoner og dyner.

Man finder lagersalget på: Vikingevej 2 i Sæby – lige bag ved hotellet.

Skriv en kommentar......