d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Severinsen Cykler – Ny cykel butik i Sæby

9. april 2018 - kl.8:42 - af:

Severinsen Racing

Den nye cykel butik har til huse i den gamle Bremse Industri på Carl Ewaldsvej 5 i Sæby, bag det Store Møbelhus.

”I vores butik kan man handle cykler og tilbehør, og sliddele til scooter og motocykel  kan bestilles hjem, der ud over handler vi også med motocross tøj, udstyr og sliddele, og det var netop pga. dette segment, at vi er startet større op.

Firmaet er opstået på motocrossbanen, hvor vi kørte til stævner og træninger med vores servicebil, men bilen blev hurtig for lille, og der for har vi åbnet butik på Carl Ewaldsvej.

Vi har cykler til alles behov, børne-, hverdags- og motionscykler, i mærkerne E-Fly, Raam, Ghost;Cultima og Norden. Vi forhandler med Bihr, som er Europas største leverandør inden for mc, scooter og cykel.

Butikken har åben mandag til fredag kl. 15.00 – 17.00, og vi er ligeledes ved at opbygge webshop www.severinsenracing.dk, hvor det med tiden vil være muligt at se det fulde sortiment”, siger Lars Severinsen.

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar......