d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens bolig fra EDC Jensen & Riise

7. april 2018 - kl.10:53 - af:

22- kopier

Flot renoveret et-plans hus med isoleret garage på 48 m2 – bemærk også den gode beliggenhed….

Er du klar? Endnu engang kan EDC Jensen & Riise tilbyde dig en skøn bolig. Denne gang finder du boligen i Sæbys sydlige bydel beliggende i rolige omgivelser. Grundarealet støder op til grønt areal og skovområde – dette giver en lækker ro omkring huset, som især kan opleves på den syd-vestvendte terrasse. Her befinder du dig helt uforstyrret.

Huset er løbende renoveret såvel indvendig som udvendig. Perfekt for jer der søger et hus som er indflytningsklar. I vil have en skøn bolig de næste mange år, der opfylder de fleste behov. Udover beboelsen er der en isoleret garage med værksted på hele 48 m2 med mange muligheder.

Du entrere huset via flot bryggers, hvor man sagtens kan se praktikken. Her kan du komme af med overtøjet uden problemer selv hvis du har store armbevægelser. Fra bryggers vil I blive ledt til husets absolutte centrum. Et lækkert køkken/alrum med god plads til familien og spisende gæster. I åbent forbindelse hermed finder vi den lækre opholdsstue. Fra alrum adgang til mindre værelse/kontor. Desuden er der fra alrummet udgang til overdækket terrasse med plads til hele familien i hyggelige og ugenerte omgivelser.

I den ene ende af huset er der entré med adgang til soveværelse med skydeskabe samt pænt badeværelse.

I den anden ende af huset træder vi ind i tilbygning fra år 2004 indrettet med 2 store værelser igen med god skabsplads. Perfekt disponeret til familien som ønsker en børneafdeling.

Der er ventilationsanlæg og IHC styring i huset.

Se ugens bolig her
Adresse: Sadelmagervej 64, 9300 Sæby
Type: Villa
Boligareal: 145 m2
Grundareal: 942 m2
Rum: 5
Værelser: 4
Antal plan: 1
Byggeår: 1987/2004
Energimærke: C
Pris: 1.998.000
Ejerudgifter: 2.194
Mægler: Lars Jensen
Sagsnr.: 93004623

Skriv en kommentar......