d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Hørby Bazar forbereder sig til en mægtig loppefest

14. marts 2018 - kl.9:48 - af:

DSC_3839 kopier

I år er det femte gang, at Hørby Efterskole danner rammen omkring Hørby Bazar.

Bazaren melder alt udsolgt på stande, og folk bliver nu skrevet på venteliste. Vi fylder hele Efterskolens hal og motionsrum, forlyder det fra arrangørerne Ann Bang, Helle Brinkmann Larsen og Hanne Jakobsen. Netop nu vi er i fuld gang med at samle brikkerne til dette års loppepuslespil. Fra tilmeldingerne har vi noteret os, at der kommer alle slags lopper og genbrugsguld. Man vil kunne finde masser af tøj, dame-, baby- og børnetøj. Der kommer legetøj, isenkram, nips, boligting, pynt, porcelæn og betonkunst bl.a.  Der bliver solgt biosol- og Tupperware produkter, smykker, dekorationer, malerier, glaskunst, garn, strik og træhylder – blot for at beskrive det mangfoldige udvalg, som kræmmerne kommer med. Rent geografisk kommer kræmmerne fra 20 forskellige byer her i Nordjylland. Det er vi ret stolte over, supplerer trekløveret.

I den kommende uge starter forberedelserne til de lækre ting, som man kan købe i Cafeen på Bazaren. Vi har erfaret, at folk synes, det er dejligt, at man kan hygge sig over en kop kaffe og få sulten stillet i Bazarens Cafe – tilmed til fornuftige priser. Den bliver også i år betjent af frivillige fra Hørby BørneMusikFestival.

I Cafeområdet i forhallen vil Hørby BørneMusikfestival samt Hørby Efterskole være repræsenteret med hver sin stand. Fra BørneMusikfestivalen forlyder det, at der er særlige favorable bazar priser på billetter til årets BørneMusikfestival i juni måned.

Hørby Efterskole stiller med en elev stand, hvor man kan få et lille indblik i livet på Efterskolen og en snak med de unge mennesker.

I det hele taget er Hørby Bazar et fælles byprojekt. Efterskolen lægger hal til. Frivillige fra Hørby Idrætsforening, Hørbys KFUM-spejdere og Hørby Borgerforening hjælper med parkering samt alt det praktiske omkring opsætning og nedtagning og bemanding ved indgang. Bazaren har brug for mange hænder – Vi står sammen, – og samtidigt er det ret sjovt; udtaler de 3 initiativtagere.

Et godt incitament til at komme til Hørby Palmesøndag den 25. marts 2018 –  En hel hal smækfyldt med gode tilbud i tidsrummet kl. 11 – 15:30. Der er desuden gratis entré for gæster.

Overskuddet fra eventet deles mellem Hørby Børnemusikfestival, Hørby Idrætsforenings gymnastik afdeling samt Hørby Bylegeplads.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion