d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Lørdag eftermiddag med prut og ballade

13. marts 2018 - kl.15:09 - af:

OnkelReje_1131 kopier

Hundredevis af børn og deres forældre fandt lørdag eftermiddag vej til scenen med det store lyserøde banner i Manegen – Sæby Kulturhus.

Stemmerne i salen var fulde af forventning, og alle børn var tydeligvis klar til at fyre den af med den skøre og fuldkommen ustyrlige Onkel Reje, som er kendt fra DR’s børnekanal Ramasjang.

Med ét blev alt lys slukket, og rundt i salen blev der helt stille. Og så, med et kæmpebrag og konfetti flyvende rundt i salen gik Onkel Reje på scenen til hjemmelavet rockmusik.

Med sørøverhat, pibe i mundvigen og rockguitaren over skulderen leverede Onkel Reje et underholdende show for både børn og voksne. Desværre var Onkel Rejes gode ven ”Brille” blevet kørt flad som en pandekage, så Onkel Reje havde spist ham med sukker og syltetøj. Heldigvis havde han en anden god ven med – ”Smukke Niller”, som hjalp Onkel Reje med at spille op til dans. Alle børn fik danset og sunget med på kendte sange, som for eksempel den om Mormor, Pruttesangen og den om Piger, der laver ballade.

I alt en herlig eftermiddag, hvor de var tilladt at prutte og lave lidt ballade.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion