d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Unge skuespillere klar til premiere på Ødeheksen

12. marts 2018 - kl.9:20 - af:

22_IMG0489_600x250

Efter et hårdt slid er Sæby Scenens Ungdomshold med weekendens sidste øvedage på ”Ødeheksen” klar til generalprøve onsdag og premiere torsdag d. 15. marts. Forestillingen opføres 4 gange med sidste opførelse d. 18. marts. Sæby Scenen opsætter stykket i et samarbejde med Ungdomsskolen. En spændende øveperiode kulminerer nu med en fyldt sal til premiere.

Stykket er skrevet af Anne Sivesgaard og Margaretha Cedergren står for instruktionen. Mange er på banen for at komme i hus med denne forestilling. Således flere omkring kulisser, kostumer, rekvisitter, teknik og denne gang også med sangindstudering, som har været lagt i hænderne på Conny Holm Egeborg.

Ødeheksen” er en fortælling, der bevæger sig imellem den virkelige og en eventyrverden. To søstre er i en udfordrende situation med en alvorlig syg mor. For at bearbejde sine følelser fortæller de sammen en eventyrhistorie med mange spændende, sjove, skøre men også alvorlige figurer – f.eks. Ødeheksen. En dronning, der af andre dronninger bliver isoleret af Barrieren. En historie stærkt inspireret af den nordiske mytologi. Stykket indeholder både den alvorlige historie om døden og det at miste men rummer på samme tid aktuelle spørgsmål om magt, hierarki, demokrati og meget andet. Publikum vil blive ført igennem historien med lækker musik og trods de alvorlige emner også en god portion humor.

Stykket opføres i samarbejde med Ungdomsskolen, af Sæby Scenens dygtige unge skuespillere (15-26 år) og retter sig mod det unge og voksne publikum.

Forestillingen opføres:
Torsdag d. 15.5.18, kl 19.30 – UDSOLGT

Fredag d. 16.3.18, kl 19.30

Lørdag d. 17.3.18, kl 14.30

Søndag d. 18.3.18, kl 14.30

Dørene til salen åbnes 5 min før forestillingen går i gang, men der er åbent til Skovlyst en time før.

Der kan læses mere på Sæby scenens hjemmeside www.saebyscenen.dk eller på Scenens Facebook-side. Billetter købes på datsbilletten.dk – https://www.datsbilletten.dk/arrangementer/

Velkommen til en god oplevelse på Skovlyst!!

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion