d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Landsbypedel-ordningen fortsætter i 2018

12. marts 2018 - kl.12:43 - af:

frederikshavn kommune_600x250

Frederikshavn Kommune har siden 2015 haft stor succes med Landsbypedeller i perioden april – september. Landsbypedellerne har løst en lang række opgaver i landsbyerne til glæde for landsbyerne, kommunen og de udførende. Landsbypedel-ordningen fortsætter i 2018, og er din forening beliggende i en af de landsbyer, som er repræsenteret i Distriktsudvalget, kan du søge om en landsbypedel.

Du kan søge om hjælp til byforskønnelse, renoveringsopgaver m.m. som ikke kræver særlige maskiner udover almindeligt håndværktøj. Driftsopgaver, såsom ugentlig græsslåning og lignende er ikke omfattet af tilbuddet. Du betaler og stiller alle materialer til rådighed for opgaveløsningen, mens landsbypedellerne udfører arbejdet og kan være behjælpelig med at hjemkøbe materialer.

For at få en hjælpende hånd med at forskønne Jeres landsby, skal skema med opgaveønsker udfyldes og indsendes til kommunen. Se skema her: Skema_landsbypedeller2011

Skemaet sendes til serviceteam@frederikshavn.dk – deadline er den 28. marts 2018.

Umiddelbart efter deadline den 28. marts vil alle indkomne ønsker blive vurderet og prioriteret. Landsbyerne vil herefter få besked om prioriteringen. Opgaverne vil blive løst i perioden fra omkring 1. april og frem til slutningen af september måned eller så længe vejret tillader det. Rækkefølgen afhænger af vejr og vind og opgavernes indhold samt krav til materiel.

Har du spørgsmål til ordningen, kan du kontakte Anders Andersen på mail anad@frederikshavn.dk eller Kurt Jul Nielsen på mail kuni@frederikshavn.dk

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion