d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Læg dig i selen og vær opmærksom

12. marts 2018 - kl.10:26 - af:

Politi

Politiet foretager i denne uge en landsdækkende færdselskontrol rettet mod manglende brug af sikkerhedssele og brug af håndholdt mobiltelefon under kørslen.

Brug af sikkerhedssele mindsker sandsynligheden for som bilist at blive dræbt i et uheld med 50%. Risikoen for at forulykke ved at tale i håndholdt mobiltelefon under kørslen er op til fire gange højere end ved ikke at bruge telefonen. Så læg dig i selen, og ret din opmærksomhed mod kørslen.

Mobiltelefoner, GPS og papirer er blot nogle af de fysiske ting, trafikkanter lader sig distrahere af, mens de kører bil, men dagdrømmeri, træthed og stress fjerner også opmærksomheden fra trafikken. Uopmærksomhed er involveret i ca. hvert tredje trafikdrab i Danmark.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion