d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Venstre vil “sidde på hænderne” i Frederikshavn Byråd!

10. marts 2018 - kl.11:48 - af:

ordet_er_frit_600x250_3

Nu har jeg genlæst referatet 3 gange for at være sikker (Nordjyske 8.3.). På Venstres Kommuneforenings generalforsamling, hvor de havde selvransagelse ovenpå kommunevalget, var der intet om venstres katastrofale håndtering af kommunens (borgernes) penge, da de sad ved magten, som mulig forklaring på, nu for anden gang, at være fravalgt af borgerne? Birgit Hansen og socialdemokraterne inviterede igen venstre med i samarbejdet om, at forvalte borgernes penge. Godt gået Birgit. Langt de fleste borgere er mere interesseret i ansvarlig forvaltning af vores penge i et konstruktivt samarbejdende byråd, langt mere end hvem der vandt valget. Her har borgmesteren en meget stor betydning. Uanset partifarve. Hvad Birgit Hansen til fulde har bevist.

Henrik Buchhave noterede med glæde, at den nuværende byrådsgruppe har besluttet ”at sidde lidt på hænderne med hensyn til at give alle de gode idéer til borgmesteren”. Vi skal samarbejde, men det behøver ikke at være os, der forsyner modstanderen med de bedste idéer, sagde Henrik Buchhave (regionsrådsmedlem og formand for Venstres Kommuneforening og partiets folketingskandidat i Frederikshavnkredsen).

Jeg vælger at tro, at Henrik Buchhave står meget alene med det synspunkt blandt venstremedlemmerne? Og glæder mig over, at han ikke er valgt til byrådet og folketinget.

(PS Jeg er hverken socialdemokrat eller venstremand, men borger i Frederikshavn Kommune)

Mogens Blæhr

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion