d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"To priser til IF Skjold Sæby i Ligabold Awards

10. marts 2018 - kl.9:27 - af:

DCIM100MEDIADJI_0174.JPG

Både klubbens stadion, Sparekassen Vendsyssel Arena, Jyllandsseriespillere og Jakob Kristensen, er blevet honoreret efter et flot år 2017.

Efter afstemningen ved Ligabold Awards, kan klubben glæde sig over at have sikret sig to fornemme priser i Jyllandsserien pulje 1.

Klubben er yderst stolt af begge priser, som markerer det arbejde og den indsats, der bliver lagt i klubben, både som frivillig og som spiller.

Den første pris er prisen som årets topscorer, som gik til Jakob Kristensen efter en efterårssæson, hvor Jakob i mange kampe var afgørende for, at klubbens førstehold i foråret igen skal spille med om oprykning til Danmarksserien. Jakobs indsats i efterårets kampe er da heller ikke gået ubemærket hen.

Det er bl.a. blevet til kåringer som kampens spiller af både Danske Bank Braget og NordicBet. Jakob modtog også klubbens egen pris som årets spiller 2017.

Jakob ønskes et stort tillykke med prisen. Vi håber, at Jakob også kommer til at spille en afgørende rolle i forårets kampe og fortsat laver mange mål.

Den anden pris, som klubben kan glæde sig over, er prisen som årets stadion. Det er ikke første gang, at Sparekassen Vendsyssel Arena modtager denne pris. Derfor er det en stor fornøjelse, at det arbejde, der bl.a. leveres af de mange frivillige i og omkring klubben, atter bliver hyldet med så fornem en pris. Derfor skal prisen også ses som et ekstra stort skulderklap til at alle frivillige, der bidrager til at opretholde de gode forhold og den atmosfære, der er tilstede på klubbens stadion.

Om prisen, skriver Ligabold.dk: “Flere og flere klubber er begyndt at lægge vægt på den totale fodboldoplevelse. LigaBold hylder derfor de bedste stadions, baner og stemninger ved at kåre Årets Stadion. Når IF Skjold Sæby tørner ud, så er det på en rigtigt flot bane og med en super atmosfære omkring kampene. Et rigtigt godt stadion på Jyllandsserie-niveau”.

Med de flotte priser ser klubben frem til et spændende forår, der forhåbentlig kan viderebringe de gode takter, som var tilstede i efteråret – både på og uden for banen.

Udklip kopier

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion