d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nye frivillige og samarbejdere på Sæby Scenen

10. marts 2018 - kl.9:19 - af:

Scenen_600x250

Spændende mennesker meldte sig på banen, da Sæby Scenen sidste efterår efterlyste flere frivillige til både teaterarbejdet og arbejdet omkring Skovlyst. Det har givet nye muligheder ved opsætning af forestillinger på Scenen.

Aktuelt er det lige nu, hvor ungdomsholdet den 15. marts har premiere på ”Ødeheksen”. Her er Sæby kunstnerne Margit Rasmussen og Leni Bille aktivt gået på banen og har bidraget kraftigt omkring kulisser og kostumer. Både med ideer, med udfærdigelsen af kulisser og rekvisitter, men også med i netværket at finde spændende ting, der kan bruges ind i forestillingen. Margit har sammen med Anne Sivesgaard trukket i trådene på både kulisser og kostumer. På kostumesiden har dygtige mennesker med skrædderbaggrund meldt sig under fanerne, hvilket bidrager til gode løsninger med materialer og fremstilling af de nye kostumer, der er lavet til stykket.

Sæby Scenen har ved denne opsætning også fået et samarbejde i gang med Tranåsskolen, som har fremstillet kulissevægge til kunstnerens arbejde og dragen Nidhug, som indgår i stykket. Det har været fantastisk fint at få dette samarbejde op at stå. Dygtige unge på værksted har lavet kulisser til de dygtige unge skuespillere. Det har stor betydning og er et samarbejde, man håber at kunne genoptage ved senere lejligheder også.

Endelig har en mindre gruppe af de nye frivillige kastet sig over at trimme lidt på lokalerne indenfor på Skovlyst. Det skal især komme publikummer til gode, når de besøger Scenens opførelser eller andre aktiviteter i huset.

”Det er berigende at nye kommer med på banen og bidrager med deres ideer og arbejdskraft”, siger formanden for Sæby Scenen Margaretha Cedergren.

Det er især en god start på den kreative side i forbindelse med ”Ødeheksen”.

 

 

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion