d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stidsholt indgår samarbejde med Aalborg Futsal Klub

9. marts 2018 - kl.0:03 - af:

Futsal_Stidsholt

Fodboldlinjen på Stidsholt prioriterer i vintermånederne at spille en masse Futsal, som er et mere tempofyldt spil end det klassiske indendørs fodbold med bander og en mand over midten.

Futsal stammer fra Sydamerika og spilles på en håndboldbane med håndboldmål. Der spilles med en speciallavet bold, der ikke hopper så meget, hvilket gør at boldkontrollen og driblingerne bliver nemmere, og spillet bliver mere fysisk og tempofyldt som almindelig fodbold.

Samarbejdet kommer til at indeholde, at dygtige specialister, futsaltrænere fra Aalborg Futsal klub 2-3 gange om året, vil besøge Stidsholt og afvikle tekniske og taktiske gæstetræninger for fodboldlinjen. Derudover vil der være stor mulighed for sparring imellem trænerne, afvikling af fælles futsalcamps og træningslejre på Stidsholt. Der vil også blive mulighed for, at de dygtigste futsalspillere fra Stidsholt kan komme til prøvetræninger hos Aalborg Futsal Klub, der har ungdoms- og seniorhold med i de bedste DBU futsalrækker.

Stidsholts fodboldtræner Jonas Petersen, DBU A-licens træneruddannet og assistentræner for AaB U17 Liga udtaler:
”I de sidste par år har vi erfaret, at futsal i vinterperioden har været den absolut bedste pause-aktivitet mellem en efterårs- og forårssæson. Udover at træne en del futsal, så deltager vi også i DBUs futsalturneringer, hvor der kæmpes om deltagelse i det Jysk/Fynske mesterskab. Futsal er helt sikkert med til at sikre, at spillerne ikke mister boldkontrollen og konditionen henover en kold vinterperiode. Dermed står spillerne skarpt til at påbegynde forårssæsonen, hvor vi selvfølgelig også træner en del på kunstgræsbane inden turneringsstarten i slutningen af marts måned”.

Tilbage i december måned havde Stidsholt besøg af Aalborg Futsal Klubs to Liga-trænere Claus Jørgensen og Jesper Larsen.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion