d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Spar Nord Sæby fortsætter som hovedsponsor i golfklubben

8. marts 2018 - kl.13:33 - af:

Sæby Golf Klub kopier

Spar Nord Sæby har været sponsor for golfklubben siden klubbens begyndelse, hvilket har skabt et tæt bånd mellem de to parter.

Efter flere års succesfuldt samarbejde, har Spar Nord Sæby og Sæby Golfklub besluttet at forlænge deres sponsoraftale med yderligere 2 år. Det betyder, at golfklubben fortsat er sikret en stabil og optimal støtte til udviklingen af sporten i lokalområdet.

Sæby Golfklub er blandt Nordjyllands foretrukne 18-hullers golfbaner, hvor både nye og etablerede spillere benytter sig af de naturskønne omgivelser til at træne deres slag og få frisk luft. Siden 1989 har Spar Nord Sæby været stolt støtter af golfklubben og har gennem sit virke som hovedsponsor bidraget til etableringen og vedligeholdelsen af klubbens baner.

Inge Møller Thomsen fra Sæby Golfklub glæder sig over, at samarbejdet fortsætter:
– Spar Nord er klubbens største sponsor, og dermed uhyre værdifuld for os, siger hun og fortsætter:

– I Spar Nord Sæby møder vi en topengageret sponsor, som aktivt tager del i samarbejdet både i form af at møde vores medlemmer i øjenhøjde til turneringer og generalforsamlinger samt de øvrige sponsorer på de månedlige netværksmøder. Herudover har vi en professionel, ligetil og tilgængelig bankforbindelse, som dækker samtlige af vores behov til fingerspidserne – og mere til.

Samme oplevelse af samarbejdet deler afdelingsdirektør Lasse Kjærsgaard Stridsborg fra Spar Nord Sæby:
– Vi har altid haft et rigtig godt samarbejde med golfklubben. Det er derfor glædeligt, at vi kan fortsætte med at støtte foreningen som hovedsponsor og derigennem være med til at gøre en stor forskel for de mange medlemmer i klubben.

Igennem sit sponsorat har banken en bred synlighed i klubben på alt fra golfbiler til flag og hulkopper, turnering, medlemskort og scorekort. Klubbens 795 lokale medlemmer og årligt ca. 4.000 gæster oplever Spar Nord som en fast del af besøget i klubben, og det er et besøg, der bringer smil frem på læberne. Folk kommer i Sæby Golfklub med stor lyst og passion for golfsporten, og det er uanset om de er 3 eller 85 år.

Golfklubben har årligt afholdt Flagmatch i anledningen af deres fødselsdag den 27. juni. – Matchen holdes stadig, i dag i form af stableford. Den 24. juni afholder de Spar Nord Open.

Værdifuld samarbejdspartner
Sæby golfklub har en stærk forening. En ny undersøgelse fra Dansk Golfunion viser nemlig, at en gennemsnitsklub, som Sæbys golfklub, generer over 8 millioner i lokalt forbrug – hvilket må antages at være ganske flot for en provinsklub som Sæby. Samtidigt er der alle de sundhedsmæssige gevinster for golfspillerne i form af færre sygedage, at golfsporten modvirker ensomhed, og at golfspillere lægger flere år til deres liv.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion