d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Spektrum tager endnu et skridt

8. marts 2018 - kl.8:10 - af:

spektrum1_600x250

På Kultur- og fritidsudvalgets møde den 7. marts, som i øvrigt blev afholdt i Sæby Fritidscenter, behandlede udvalget sagen om Sæby Spektrum.

Ansvaret for en beslutning omkring Spektrum er delt mellem KFU og økonomiudvalget. KFU har ansvaret for halkapaciteten og driftstilskud, mens anlægsøkonomien og kommunal medfinansering er økonomiudvalgets ansvar.

KFU besluttet, at der ER et behov øget halkapacitet i Sæby. Dermed er den del afklaret. Nu tilbagestår hvordan økonomien både drift- og anlæg kan realiseres.

Derfor tilrettelægges nu en fælles beslutningsproces mellem Økonomiudvalget og KFU, så der kan træffes en samlet beslutning om Spektrum.

”Jeg er rigtig glad for, at KFU nu har sagt, at der er kapacitetsbehov i Sæby. Spektrum er et super spændende projekt, som jeg gerne vil arbejde for, at vi får realiseret. Det er klart, at vi vi er nødt til at have den kommunale del af økonomien på plads og derfor synes jeg det er helt rigtigt at Borgmesteren og jeg nu sætter os ned med gruppen bag Spektrum og får drøftet den samlede økonomi i projektet. Og så lægger vi en plan for den endelig beslutningsproces. Sagen må ikke falde mellem to stole og det sikrer vi bedst på denne måde” siger Anders Broholm (V), formand for KFU.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion