d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

3. marts 2018 - kl.10:19 - af:

Ugens Bolig_EDC_600x250

Familievilla med god planløsning og attraktiv beliggenhed – kom selv og se…..

Nu udbydes det rene drømmehjem for familien. Huset er tilpasset familielivet med stort lyst alrum samt forældre- og børneafdeling i hver sin ende af huset. Udover den gode planløsning i huset bydes du også velkommen til et dejligt børnevenligt kvarter med gåafstand til skole, børnehave, idrætsfaciliteter og strand. Du befinder dig i et roligt villaområde i et af Sæbys mest attraktive kvarterer.

Huset er indrettet med stort flot bryggers med Ballingslöv-elementer, som går igen stort set i hele huset. Flot Ballingslöv-køkken fra år 2010 med køkkenø, som er perfekt til dig, der elsker at kombinere madlavning med socialt samvær. Alrummet er villaens hjerte og rummer let den store familie eller spisende gæster, siddende i åbent forbindelse med køkkenet. Alrummet er placeret i åbent forbindelse med hyggelig stue med godt lysindfald og udgang til syd-vestvendt terrasse.

Huset er praktisk indrettet med voksen- og børneafdeling i hver sin ende af huset. Voksenafdelingen består af stort soveværelse med adgang til flot badeværelse fra år 2010 og walk in closet / kontor. Børneafdelingen består af tre gode værelser og flot renoveret badeværelse også fra år 2010.

Desuden entré med adgang til pænt gæstetoilet.

Kom selv og se…..kontakt EDC Jensen & Riise for fremvisning.

Se ugens bolig her 

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004255
Type: Villa
Boligareal: 178
Grundareal: 1024
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 1
Byggeår: 1974/1982
Energimærke: D
Pris: 1.998.000
Ejerudgifter: 2381

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion