d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skamplet i Vestergade under byggelovens paragraf 14

1. marts 2018 - kl.1:24 - af:

grund-600x250

Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Peter Ulrik Sørensen, Sæby.

I forbindelse med et hus i Skagen hvor der ikke var ryddet op og lavet almindelig veligholdelse i meget lang tid, var der igår et interessant indslag i TV 2 Nord.

Naboerne var selvfølgelig kede af det, og havde henvendt sig til Frederikshavn Kommune for at få noget gjort ved sagen, her var man vanen tro lang i spyttet.

TV 2 Nord havde rettet henvendelse til Venstres retspolitiske ordfører Preben Bang Henriksen, og han kom, synes jeg, med en meget interessant information. Byggelovens paragraf 14 siger nemlig at man er forpligtet til holde sit hus ELLER grund i sømmelig stand. Her må løsningen da være til vores kommunalpolitikere for at få løst den ulykkelige sag om Sæbys store skamplet, grunden på hjørnet af Vestergade og Nytorv.

Det eneste der kan gøre en lidt nervøs er, at der lige har været kommunalvalg, og man nu sidder lunt i stolen de næste fire år, men nu har i da muligheden for at bevise, jeg tager fejl.

2 kommentarer til: “Skamplet i Vestergade under byggelovens paragraf 14”

  1. Svend Aage Christensen den: 1 marts - 2018 10:39

    Det er godt, at den sag bliver taget op igen. Det er ufatteligt, at denne skamplet for lov at henligge uberørt. Hvem ejer egentlig grunden, og hvorfor. Jeg kunne godt tænke mig at pressen borede mere i sagen. Og at kommunen som nævnt gav et påbud. Om ikke andet, må det være muligt at lave et grønt anlæg.

  2. Thorkild Walsted den: 20 marts - 2018 17:13

    Det grønne anlæg du nævner har mig bekendt Handelstandsforeningen tidl. fortalt at det ville komme– men det var der åbentbart ikke styr på eller er det bare visnet igen?

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion