d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"PixlArt og Vrå Højskole præsentere et unikt samarbejde

13. februar 2018 - kl.0:08 - af:

PixelArt

Pixl Academy er et fælles projekt mellem PixlArt i Østervrå og Vrå Højskole, hvor ønsket er at skabe et unikt tilbud til unge, der vil ud over kanten og ud i verden med deres billeder. Forløbet er en fusion af fagligheden fra fotografiet og fælleskabet fra højskolen. Ambitionen er at gøre Pixl Academy kendt som en forberedende og formende fotoskole i international klasse.

På Pixl Academy er du parat til at arbejde hårdt for at udvikle, forfine og finde netop dit personlinge udtryk i fotografiet. Du er indstillet på at overholde daglige og ugentlige deadlines og er åben for feedback og konstruktiv kritik. Du er samtidig klar på at være en del af fællesskabet på højskolen.

Rammerne er, at du bliver undervist to steder: På Vrå Højskole og hos PixlArt i Østervrå. Begge steder er der studie, mørkekammer og udstillingsfaciliteter. Der ud over får du mulighed for at bruge højskolens kreative værksteder. Transporten mellem Pixl Art og Vrå Højskole vil typisk foregår i højskolens bus.

Økonomien for deltagelse er, at Pixl Academy er et all-inclusive-forløb, hvor du får kost, logi og studietur med i prisen. Det koster 1.500 kr. om ugen, dvs. 6.000 kr. om måneden. Du vil blive indkvarteret på Vrå Højskole på to- eller firemands-værelser sammen med andre højskoleelever, og for at give dig den bedste undervisning, er der sat et max antal på holdet. Tilmelding sker efter først-til-mølle-princippet.

Ideèn er ganske simpelthen at tage det bedste fra henholdsvis PixlArt og Vrå Højskole og smelte det sammen til et banebrydende læringsforløb og højskole ophold.

Starten er den 18. August 2018, og den første er allerede tilmeldt.

Du kan læse mere her www.pixlacademy.dk

Synergi – ifølge den Dansk Ordbog: Samspil mellem to eller flere faktorer, der forstærker hinanden, således at den kombinerede effekt bliver større end summen af de enkelte faktorers bidrag.

PixlArt+Vrå Højskole = Pixl Academy.

PixlArt smider al deres energi, udstyr og kompentancer ind i det, der blive et unikt samarbejde og læringsforløb.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion