d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt program fra Syd-Østvendsyssel Seniorklub

13. februar 2018 - kl.0:12 - af:

Østervraa_600x250

Medlemmerne kan glæde sig til to spændende besøg med rundvisninger og årets bustur går til hovedstaden med bl.a. Cirkusrevy og besøg i Korsbæk.
Første programpunkt bliver den ordinære generalforsamling, tirsdag 27. februar i Kulturhuset i Hjallerup. Formand Martin Andersen aflægger beretning, og foreningen er vært ved et mindre traktement. Dagens gæstetaler bliver formand for Ældresagen Søren Rand, Aalborg.

Springeren og Nellemanns Have
To spændende besøg venter i marts og maj måned. Tirsdag 20. marts går turen til Maritimt Oplevelsescenter og Ubåden Springeren i Aalborg. Der er guidet rundvisning på området og i udstillingen med afsluttende kaffe og kage.
Tirsdag 8. maj er der mulighed for at se og høre om Nellemanns Have i Sæby anlagt i 1925 af landsinspektør Nic. Nellemann. En gruppe frivillige har efter flere års ihærdig indsats og genopretning skabt en flot og attraktiv have med bl.a. 250 paradisæbletræer. Turen slutter med kaffe og kage i haven.

Bustur til København
Årets bustur er en tre dages tur til hovedstaden med guidede besøg på seværdigheder som Rosenborg, De Kongelige Repræsentationslokaler, Christiansborg, Koldkrigsmuseet på Stevns, Dyrehavsbakken med Korsbæk og årets Cirkusrevy.
Turen foregår i luksusbus fra Hørby Turistbusser og overnatning på Hotel Absalon i København.

Tag naboen med
Formanden oplyser, at foreningen vil være repræsenteret på Dyrskuet i Hjørring, 22. – 23. juni, og her er medlemmerne velkommen til at give en hånd med.
Sydøstvendsyssel Seniorklub virker for en aktiv og udbytterig alder for nuværende og tidligere landmandsfamilier samt øvrige beboere i landdistrikterne med tilknytning til landbruget. Medlemmerne opfordres til at møde op og inviter gerne naboen med til hyggeligt samvær.
Tilmelding er nødvendigt til alle arrangementerne, som du kan læse mere om på linket http://landbosenior.dk/union/syd-oestvendsyssel/

ÅB

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion