d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Slagkraftige gymnaster til fastelavn i Sæby

12. februar 2018 - kl.0:10 - af:

fastelavn_2018 copy

Mere end 180 forventningsfulde udklædte børn og forældre deltog, da Sæby Gymnastikforening søndag holdt fastelavn for foreningens gymnaster, søskende og forældre.

Seks tønder var sat op i bommene, hvor superhelte, prinsesser, arbejdsmænd og alverdens farlige dyr i alderen 1-10 år kæmpede om titlen som kattekonge og dronning.

Inden tøndeslagning hyggede familierne sig med fastelavnsboller og chokoladeboller, og de mange børn, forældre og udklædte instruktører gav sig i kast med de gymnastikbaner, der var stillet op i hallen.

Formand for Sæby Gymnastikforening Stine Bæk Sørensen glædede sig over, at så mange børn og forældre lod Sæby GF være ramme for fastelavns-søndag.

– Det er kun anden gang, at vi arrangerer fastelavn for vores gymnaster.  Vi oplever et helt fantastisk fællesskab på tværs af aldersgrupper og hold, når vi holder sociale arrangementer i foreningen, og vi er glade for den opbakning, vi ser, hos gymnasterne og deres familier. Det vidner om et stærkt foreningsliv, som vi er stolte af i Sæby Gymnastikforening.

Gymnasterne samles igen søndag den 25. marts, når Sæby Gymnastikforening holder den årlige forårs-opvisning.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion