d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Festligt, forrygende fællesskab til årets skolefest

12. februar 2018 - kl.1:03 - af:

Skolefest_Privatskole_600x250

Under festlige rammer afviklede Privatskolen i torsdags sin årlige skolefest. Traditionelt er det 6. klasses forældre, der står for dette store og flotte arrangement, og der bliver hvert år lagt rigtig mange kræfter og timer i for at gøre arrangementet så festligt og varieret som muligt. Skolefesten bød derfor igen i år på et meget afvekslende program for både elever og forældre.

Skolefesten begyndte kl. 17.00 med fællesspisning for elever og forældre samtidig med, at der var forskellige boder sat op med salg af alskens lækkerier. Samlingspunkterne for festen var to skuespil af 4. og 8. klasse samt 9. klasses danse- legeaftenprogram.

4. klasse opførte dygtigt og godt et stykke med titlen: ”Den grimme Erling”. Rammen var selvfølgelig hentet fra H. C. Andersens grimme ælling, men handlingen var meget morsom og en spidsfindig aktuel pendant til flygtningesituationen herhjemme. ”Den Grimme Erling” slutter med den sigende replik, efter at han har fået en kontrakt med et filmselskab: ”Først skal man så gruelig meget igennem, og så skal man skrive under”.

8. klasse har de senere år vendt deres kreativitet til morsomme stykker om skolens lærere. Således også i år. Stykket ”Lærerne har talent” blev en morsom og fortrinlig fremført komedie, der utvivlsomt foregav at ville stille spørgsmålstegn ved netop denne påstand.

En forrygende aften sluttede med at 9. klasse overtog scenen og begivenhederne med dans og konkurrencer blandt skolens ældste elever.

Ud over en dejlig aften, der både var morsom og et socialt berigende fællesskab for lærere, elever og forældre på skolen, kunne 6. klasse og deres forældre via deres store arrangement med mad, et utal af boder og amerikansk lotteri, hvoraf mange gevinster venligt var doneret fra Sæbys mange forretninger og firmaer, trække sig tilbage med et anseeligt beløb til lejrskolen på Bornholm.

Så det ser endnu engang ud til at vejrudsigten melder ”Sol over Gudhjem” trods mange Krølle-bølle is til sommer.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion