d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Stor medlemsfremgang hos Sæby Billardklub

11. februar 2018 - kl.11:11 - af:

IMG_1179 copy

Sæby Billard- og Poolklub har det seneste årstid oplevet en stor medlemsfremgang. Årsagen hertil skal nok findes i den engagerede medlemsskare og ikke mindst i den altid innovative og entusiastiske bestyrelse.

Senest er der netop nu fuld gang i en intern turnering, som spilles om formiddagen. Denne turnering præges naturligvis af klubben pensionister og efterlønsmodtagere. Der bliver gået op i det med liv og sjæl, samtidig med at der bliver hygget rigtig meget.

Klubben deltager også i turneringer arrangeret af Dansk Billard Union. Her klarer de sig godt. Klubben har et hold i 3. division, som ligger på en øjeblikkelig 5. plads i deres pulje, men holdet i serie 3 klarer sig også fint, de ligger på en 3. plads i deres pulje, der ud over har de også to Old Boys hold. Her ligger det ene hold på en  5. plads i deres pulje, mens det andet Old Boys hold topper deres pulje med en flot 1. plads.

Selvom klubben oplever stor medlemstilgang i øjeblikket er der stadig plads til flere medlemmer. Selvom man måske aldrig har prøvet at spille billard før, skal man ikke holde sig tilbage. Der står altid nogen klar til at hjælpe og instruere.

Der afholdes generalforsamling mandag den 12. februar kl. 19.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion