d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

10. februar 2018 - kl.0:50 - af:

billede_101 kopier

Velkommen til åbent hus fredag d. 16.02.18 kl. 15.00 – 16.00 i denne smukke villa på Brorsonsvej 17, 9300 Sæby

På central beliggenhed i byen ligger denne villa. Der er kort vej til skole og indkøb samt bibliotek, svømmehal og kulturhus. En villa med flotte mahognivinduer og døre overalt og fint murværk samt nyere udestue opført i mahognitræ. Omkring villaen er der anlagt en utrolig flot have, som kan nydes fra udestuen på alle tider af året. Villaen har indgang fra N.C. Nielsensvej, hvor der er flisebelagt indkørsel. Villaen er indrettet med entré, værelsesafdeling og en stue med ovenlysvindue. Herfra adgang til lækkert gæstetoilet med mørke klinker og hvidt skabsarrangement. Endvidere stor dejlig stue med nydeligt parketgulv med udgang til skøn udestue med lyst klikgulvfliser i laminat og godt klima det meste af året. Dejlig spisestue og køkken. Værelsesafdeling indeholder en gang med skabe, stort soveværelse samt et værelse, nyere badeværelse med badekar og bruseniche. Baggang med indgang til lyst værelse og med trappe til kælderen som indeholder værksted, vaskerum, viktualierum samt fyrrum. Fra værksted er der trappe op til et isoleret udhus, hvor der er hobbyrum/værksted i niveau med flisebelægningen udenfor.

Alt i alt en dejlig villa med tre værelser central beliggende med mange spændende muligheder.

Det faktiske olieforbrug oplyst af sælger for 2016 er på 2200 Liter svarende til ca. kr. 17.900,-

Se ugens bolig her

Mægler: Martin Riise
Sagsnr. 93004037
Type: Villa
Boligareal: 167/47
Grundareal: 851
Rum: 6
Værelser: 3
Antal plan: 1
Byggeår: 1961/79
Energimærke: F
Pris: 1.098.000 kr.
Ejerudgifter: 2324 Kr.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion