d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Overflod af fastelavnsfester giver afmatning

10. februar 2018 - kl.12:37 - af:

SONY DSC

Lørdag stod i fastelavnens tegn i Sæby. Udvalget var stort, og der blev lokket med alt fra tørvejr til slik og fastelavnsboller samt varme drikke. De forskellige aktører havde gjort sig umage for, netop deres fastelavnsarrangement skulle være det bedste.

Alt sammen meget godt, men med mere end en håndfuld fastelavnsfester bare lørdag formiddag, så er der ganske enkelt for lidt børn til de mange tilbud, og det er da en skam.

Klart var det, at de indendørs tøndeslagninger trak flest, for hvem vil stå ude i den bidende kulde, når man kan stå inde i varmen og hygge sig, mens børnene er godt underholdt, ja se den er svær at slå.

Derudover var der allerede fredag fastelavnsarrangement i mange institutioner, og igen i morgen søndag kan der tælles mere end en håndfuld tilbud med temaet fastelavn, så mon ikke børnene får deres lyst styret også i år.

Måske man til næste år skal nytænke, kordinerer og samarbejde om denne aktivitet, således der ikke er sammenfald i forhold til tidspunkt og ligeledes se, om arrangementet kan samles på lidt færre steder og dermed give en større og bedre oplevelse.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion