d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby Fisk-Industri overtager Larsen Danish Seafood

9. februar 2018 - kl.13:32 - af:

saeby Fiskeindustri_600x250

Pr. 1. april overtager A/S Sæby Fiske-Industri, Larsen Danish Seafood, som er beliggende i Harrislee i Tyskland.

Opkøbet sker i forbindelse med den store efterspørgsel, der er verden over, netop på makrel i de kendte aflange og runde dåser, og her står Sæby Fiske-Industri, som bekendt, meget stærkt både på smag og kvalitet. Det er årsagen til, at Larsen Danish Seafood har valgt at overdrage produktionen til  Sæby, så de kan koncentrere sig om andre opgaver.

Direktør for A/S Sæby Fiske-Industri, Claus Christensen fortæller: ”Vi har overtaget alle forpligtelser fra 1. april 2018, og vil selvfølgelig leve op til vores omdømme, og levere makrel til alle Larsen Danish Seafoods kunder, som vi således også overtager fra samme dato.

Vi har netop ansat 14 nye medarbejdere, og det kan da ikke udelukkes, at der skal yderligere ansættelser til. Vi har den nødvendige kapacitet efter vores sidste lokaleudvidelse, så nu må fremtiden vise, om vi også skal udvide med yderligere personale”.

Både direktøren for Larsen Danish Seafood, Jan Petersen og Claus Christensen vil gøre deres til, at overagelsen bliver positiv for alle parter.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion