d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Penge til skolehaverne fra Roblon Fonden og Nordmark

8. februar 2018 - kl.5:46 - af:

Roblon_kim copy

Det var som juleaften, da teknisk direktør ved Roblon A/S, Kim Müller besøgte skolehaverne i Nellemanns Have onsdag eftermiddag. Kim overbragte det glade budskab, at Roblon Fonden havde doneret 75.000 kr. til Projekt Skolehaver, og samtidig kun Kim meddele, at også  Nordmark Maskinfabrik A/S havde doneret 15.000 kr. til samme projekt.

Lærer Anne Bak fra Sæbygårdskolen, som er ansvarlig for skolehaverne, var meget overrasket og glad for donationen.

“90.000 kr. på en eftermiddag. Det må siges at være meget flot! Nu kan vi få færdiggjort indretningen af skolehaverne med flisegange og højbede. De første to år har vi haft jordvolde som midlertidige højbede. Her var det svært for eleverne at holde ukrudtet nede, da bede og stier gik ud i et. Så hen på sommeren var alt groet sammen. Fremover bliver det meget nemmere at passe haverne. Det bliver så godt – samtidig med, at det vil se flot ud”, siger Anne Bak.

Det er dejligt at se, at lokale virksomheder tror på projektet og bakker op om det. Det kommer jo alle Sæbys skolebørn til gode.

Før jul modtog Skolehaverne og Havens Venner en donation på 55.000 kr fra entreprenør Bo Andersen, “Bette Bo” til fliser og jordarbejder. Samtidig donerede Vognmand Henrik Poulsen & H P Grus, Dybvad sand og grus til en værdi af 45.000 kr.

Bette Bo er netop i gang med at grave ud til flisegange og køre sand på, så de håber at være helt klar, når havesæsonen begynder om et par måneder.

”Tusind tak til alle fire! Uden jeres hjælp ville det ikke lykkes”, slutter Anne Bak.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion