d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Nyt ansigt hos EDC Jensen & Riise i Sæby

8. februar 2018 - kl.14:57 - af:

SONY DSC

Det går forrygende med at sælge huse hos EDC Jensen & Riise. Travlheden har nu udmøntet sig i nyansættelse.

De seneste 12 måneder har EDC Jensen & Riise solgt præcis 115 ejendomme, og det er aldrig sket tidligere. Indehaverne Lars Jensen & Martin Riise siger, at stigningen især skyldes et øget salg af sommerhuse, og så er interessen for at købe ejendomme på landet vendt tilbage.

Der er dog ikke udsolgt hos mægleren, for EDC Jensen & Riise har også fået stor tilgang af nye emner til salg på det seneste.

Travlheden i butikken har betydet, at EDC Jensen & Riise har ansat en ekstra sagsbehandler. Der er tale om Elizse Handberg på 31 år, som er bosat i Sæby med sin familie og kender lokalområdet godt. Hun er uddannet advokatsekretær i 2009 hos Advokatfirmaet HjulmandKaptain, hvor hun var ansat i 8 år. Hun har ligeledes arbejdet som juridisk sekretær hos Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse.

Hos EDC Jensen & Riise er man i dag tre ejendomsmæglere og to sagskoordinatorer .

De ser frem til et godt samarbejde.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion