d. - 9. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Talentudvikling i Springteam Sæby

6. februar 2018 - kl.14:00 - af:

Billede 1 mini stjerner

Springteam Sæby blev i 2012 certificeret som en forening med kvalitet i børnegymnastikken under Danmarks gymnastik forbund. Det betyder, at trænerne er certificeret i at have fokus på barnets motoriske udvikling for at sikre, at barnet får de rigtige træningsøvelser, der passer til det enkelte barns niveau. Der er på hvert hold et begrænset antal gymnaster og flere trænere tilknyttet, for at foreningen netop kan differentiere træningen og møde det enkelte barn på det rette niveau, det skaber talentudvikling.

Foreningens værdigrundlag, målsætning og trænernes store arbejde og engagement bærer frugt, hvilket kan måles på de mange flotte medaljer, som holdene vender hjem med.

Denne weekend var det foreningens tre mini hold, som skulle den lange vej til Odense for at deltage i Regionsmesterskab Vest.

I konkurrencen skal de seks bedste gymnaster på hvert hold springe 3 spring på trampet, 3 spring på bane og hele holdet skal lave en rytmisk serie. Vinderen er det hold, som i de tre discipliner har det højeste antal point sammenlagt.

Deltagerne på mini holdene er fra 10 til 13 år gammel.

Gymnasterne leverede absolut høj klasse og tog ikke mindre end 2 Guld og 1 Sølv medalje med hjem til foreningen.

– Mini stjerne deltog i 4. division i en pulje på 10 hold. Pigerne fik den allerhøjeste karakter i rytme og trampet og erobrede hermed en suveræn 1 plads.

– Mini elite deltog i 2. division, hvor de også sprang sig til 1. pladsen. Pigerne leverede en forrygende rytmeserie til 17,50 point og fik den højeste trampet karakter.

– Mini drenge deltog i 2. division og fik en flot sølvmedalje blot 0,3 point fra 1. pladsen. Drengene har knoklet med deres nye rytmeserie, og det lønnede sig med den højeste karakter i puljen.

Billede 2 mini drenge kopier Billede 2 Mini elite kopier

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion