d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"22 fotografer fra Nordjyske udstiller hos PixlArt

9. januar 2018 - kl.19:07 - af:

PixlArt-aften_600x250

Årets første udstilling hos PixlArt i Østervrå har fået titlen Nordjyske Øjeblikke – og rummer pressefotos fanget i kameralinsen i løbet af 2017 af 22 fotografer fra Nordjyske Stiftstidende.  Udstillingen giver alle nordjyder muligheden for at reflektere og genopleve det forgangne års begivenheder – måske endda at se sig selv.

Nordjyskes fotografer er dagligt vidner til udviklingen i vores region. Dag ud og dag ind befinder de sig ude i landskabet, i børnehaven, i sportsklubberne, på hospitalerne, til kulturarrangementer og i alle de andre lokaliteter, hvor vi nordjyder lever og øjeblikke bliver dokumenteret. Fotograferne er vores øjne i Nordjylland, og deres billeder fortjener ekstra opmærksomhed.

Nu får vi alle sammen endnu en chance for at se de mange flotte portrætter, sjove situationer og historiske billeddokumentationer – tilmed på storskærme eller projiceret op på lærreder i formatet 10 x 3 meter – og det giver nye og interessant oplevelse af billederne.

Billeder og video
Publikum kan glæde sig til mere end 600 billeder, som PixlArt og fotograferne har sammensat til en helt speciel udstilling, der også indeholder de vigtigste, sjoveste og sødeste indslag produceret til 24Nordjyske.

Det er ikke let at fremhæve nogen frem for andre, men af særlig lokal interesse kan nævnes et indslag om træning i kajakvending i Østervrå Svømmehal, og et godt grin er der også i undervandsrugby fra Hjallerup Svømmehal.

Hele januar
Ret optimistisk åbnede udstillingen 1. nytårsdag, og det tænker man på forhånd kunne være en lidt svær begyndelse. Alligevel valgte knapt 200 gæster at ryste sofaen af sig, og lægge vejen forbi den flotte og interessante udstilling, der kan opleves hver weekend i hele januar måned – og den er afgjort et besøg værd!

ÅB

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion