d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Frigga på inspirationstur til Canada

8. januar 2018 - kl.0:09 - af:

Pernille_Frigga_1

Den 25. december tog Pernille Frigga fra butikken i Vestergade 14, på en 9 dages inspirationstur til Canada. Turen var et samarbejde med hendes gode ven, strikkedesigner og blogger Christopher Walker, som ejer Cabinboyknits.com.

“Da vi landede i Toronto, havde der lige været 3 dages snestorm, så alting var så smukt, lyst og venligt, en fantastisk start på nogle hektiske dage.

Vi brugte 2 dage i Toronto, hvorefter turen gik til Stirling, hvor Christopher ejer den mest autentiske hytte, “in the middle of nowhere”. Både i Toronto og området omkring Stirling besøgte vi garnbutikker, og så på Canadisk designs i alle mulige afskygninger.

Vi så på masser af garner, der bliver produceret og håndfarvet i nærområdet, som er en kæmpe forskel ifht. Danmark. Her kan vi ikke samle designet, som en helhed, på samme måde som de kan i Canada.

Canada er et stort land, og som strikkedesigner og med den stil jeg har, har jeg et kæmpe potentiale der. Det er bare et spørgsmål om at gribe chancen. Derfor blev der snakket rigtig meget forretnings- og samarbejdsmuligheder mellem Frigga og Cabinboyknits.

Så mulighederne er mange, og fremtiden bliver super spændende”, fortæller Pernille Frigga.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion