d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

7. januar 2018 - kl.9:54 - af:

Ejendommen (9)_600x250

Virkelig velbeliggende og utrolig naturskønt landsted, beliggende midt i det kuperede Jyske Ås.

HER ER DER MEGET EJENDOM FOR PENGENE – Virkelig velbeliggende og utrolig naturskønt landsted, beliggende midt i det kuperede Jyske Ås. Ejendommen er firelænget og med velholdte bygninger. Man har 14,6 ha. jord, beliggende smukt skrående fra ejendommen ned mod Voer Å. Jorden består af ca. 12,50 agerjord som er støtteberettiget, resterende er udlagt i skov, sø og eng. Til ejendommen hører virkelig god fiskeret i Voer Å med mulighed for fiskeri af ørreder og laks. Desuden er her egen ugenert beliggende sø med mulighed for fiskeri. Her er utrolig god jagt med stor bestand af rådyr samt desuden sikahjorte og krondyr.

Stuehuset som er delvist moderniseret, er indrettet med entre med opgang til 1 sal og nedgang til kælderen. Soveværelse med faste skabe, viktualierum, stort landkøkken, god stue med panorama vinduer og utrolig flot udsigt over området. Spisestue/værelse og entre. 1 sal er indrettet med toilet, samt 3 gode store værelser. Udbygningerne består af ældre stald, lade, maskinhus og stald. EN SPÆNDENDE EJENDOM MED NATUR I SÆRKLASSE.

Se ugens bolig her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93000524
Type: landejendom
Boligareal/kælderareal: 191/25
Grundareal: 146.814
Rum: 6
Værelser: 4
Antal plan: 1½
Byggeår: 1915
Energimærke: E
Pris: 2.998.000
Ejerudgifter: 2.077

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion