d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Få sving i humøret og motion – træn polka- og valsetrin!

3. januar 2018 - kl.0:04 - af:

polka og vals 2011_600x250

Dans for nybegyndere starter 15. januar 2018 kl. 19.30 – 21.00.

At danse er at leve. Er du en af dem, som er vild med dans og gerne vil give den gas på dansegulvet og ikke kan sidde stille, når musikken spiller, så mød op på Sæbygaardskolen. Dans er stærk vanedannende med motion og det sociale samvær, hvor nye dansevenner i alle aldre mødes.

Tag gerne en dansepartner med, to damer kan også danse sammen. Vi skifter ofte dansepartner i løbet af aftenen. Måske har du venner eller andre bekendte, som også ønsker at have det sjovt, så tag dem med. Det er hyggeligt at være sammen til en aktivitet og med masser af hyggelige mennesker. At bevæge sig sammen til musik og lære de bestemte regler, der får dansen til at glide, det giver en enorm livsglæde. Du kan nemlig ikke være sur, når du danser. Det er en rigtig billig motionsform kun 175 kr. for 5 gange.

Det er Sæby Folkedanserforening der arrangerer 5 danseaftener på Sæbygaardskolen i Sæby med Vita Ugilt som instruktør tlf. 98462533. Der danses mandage i ulige uger. Hvis du mangler en dansepartner så kom alene eller 2 damer kan danse sammen, kontakt vores instruktør 98462533.
Læs mere på www.saebyfolkedans.dk

Vi danser 15. og 29. januar, 12. og 26. februar og 12. marts.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion