d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Basketball: Sæby’s 3. div. Herrer tabte stort

7. december 2017 - kl.15:12 - af:

Basket

Sæbys herrer mødte et stærkt og rutineret hold fra AGF. Sæby spillede godt de første 5 min. og var kun bagud 11-14. Derefter løb AGF fra hjemmeholdet, og ved halvleg var herrerne bagud med 34-62.

Efter pausen fik Sæby lidt bedre styr på sit spil og havde gode momenter i en del af halvlegen. De kunne dog ikke hamle op mod det høje og stærkt spillende AGF mandskab, og selvom Sæby vandt sidste periode, blev det til en storsejr til udeholdet.

Sæbys U-14 drenge gjorde rent bord i Grand prix stævne
Sæbys U 14 drenge deltog denne weekend i Dansk Basketballs Grandprix stævne hjemme i Sæby Fritidscenter.

Drengene gjorde rent bord og vandt alle sine kampe ved stævnet. Første kamp var et rigtigt lokalopgør, hvor drengene besejrede Aalborg med scoren 30-18. Det gav selvtillid til næste kamp, hvor Sæby slog Randers 31-21.

I dagens sidste kamp mødte de et stærkt Hadsund-mandskab, som gav dem kamp til stregen. Men Sæbys stærke forsvar og velspillede angreb sikrede sejren 21-16.

Det var en meget tilfreds træner Heine Damberg, som efterfølgende havde stor ros tilovers for de flotte resultater, drengene havde leveret ved stævnet.

U 14 piger til Grandprix stævne i Aarhus
Sæbys U 14 piger, deltog denne weekend i Dansk Basketballs Grandprix stævne i Aarhus.

Resultaterne for Sæbys kampe:

Sæby  U14 – Viby U14: 4-42

Sæby U14 – Skovbakken U 16: 15-38

Sæby U 14 – Horne Efterskole U16: 20-18

Sæby piger havde det svært mod et velspillende Vibyhold, som vandt samtlige kampe i stævnet. Kampen mod Skovbakken gik betydelig bedr. Her var Sæby meget mere med, også selv om det blev til nederlag. Det blev dog til en sejr i det Nordjyske opgør mod Horne Efterskole i en meget spændende kamp.

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion