d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skal du i år være alene Juleaften?

6. december 2017 - kl.8:15 - af:

juleaften, værterne copy

Foreningen bag juleaftensarrangement spreder i disse dage det glade budskab om Juleaftensfest på Hotel Viking, hvor alle borgere, fortrinsvis fra Sæby gl. Kommune inviteres til at deltage.
Tidligere års initiativtager til juleaftensfesten, Henning Christensen har valgt af helbredsmæssige årsager at træde tilbage. Det er lykkedes foreningen, der står bag, at få Margit Djørup, Hanne Christensen og Bente og Hans Overgaard til at være værter juleaften. Dørene åbnes kl. 17.00 søndag d. 24.

Der lægges op til en god traditionel dansk juleaften, hvor pakken består af and og flæskesteg, ris á la mande (m/ mandelgave), konfekt og kaffe, juleevangeliet, dans om træet, sange, julehistorier fra da farfar var ung og sidst men ikke mindst gaver til alle. Vi har i år været så heldige at få Børge Rytter til at underholde med at spille nogle af julens melodier på sin sav.

Der bliver således lagt op til at både krop og sjæl kan blive mættet i løbet at en forhåbentlig dejlig aften. Vi sørger for rammerne, men det er jo som bekendt deltagerne der skaber festen, siger Hans Overgaard. Vi håber og forventer, at der kommer mindst lige så mange som tidligere år, hvor deltagerantallet var på 60-70 personer.

Takket være fine betingelser på Hotel Viking, donationer og gaver fra Roblon Fonden, Lions Club, Civitan Club, Nordjyske Bank, Spar Nord, Sparekassen Vendsyssel, Danske Bank, Kalhøj samt Kop & Kande kan festen gennemføres gratis for deltagerne, siger Hans Overgaard.
Man kan tilmelde sig hos Røde Kors Genbrugsbutik på Krystaltorvet i Sæby eller kontakte Hans Overgaard på telefon 40359331.

Plakat Juleaften

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion