d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK’s 2 division damer tilbage i top 5

5. december 2017 - kl.12:51 - af:

600X250 Saeby HK

Forrige weekend havde Sæby HK meget, meget vanskeligt ved at score på et hav af 100 % chancer, hvilket resulterede i et unødigt og ærgerligt nederlag til Oddense/Otting.

Der var således et revanche hungrene hold, som gik på banen i søndagens kamp mod Hornslet.

Det blev også til en sikker sejr, men en sejr, der burde have været meget større. Sæby satte sig på kampen fra starten af bragte sig hurtigt foran 6-2, senere 9-4, men som flere gange tidligere i sæsonen, lod Sæby HK modstanderen komme tilbage i kampen. Således var en sikker føring på 13-7 blevet reduceret til 13-10 ved pausen.

Efter pausen skabte mange gode redninger fra Ditte Sørensen grundlag for flere contra angreb. Venstre fløjen Sabine Bruun spillede sin hidtil bedste kamp i sæsonen. Hun var sammen med bagspilleren Malene Mølholt hjemmeholdets bedste, begge modigere end hidtil set.

Mette Kjærsgaard meldte sig også ind i kampen og der blev skabt en sikker føring på 23-16 små 10 minutter før slutfløjtet, men som i 1.halvleg slap hjemmeholdet grebet, og gæsterne fra Djursland fik pyntet betragtelig på resultatet, kampen endte 24-21.

”Vi misbruger ganske enkelt for mange store chancer, hvilket har kostet os en del point i denne sæson. Det gjorde det ikke i dag, men vi er nød til at forbedre os i den ikke helt ubetydelige detalje at score på vores åbne chancer”, mente Sæby HKs træner Morten Arvidsson efter kampen.

”Sejren i dag gav god afstand til nedrykningspladserne, men vi mangler noget stabilitet igennem kampene og fra kamp til kamp, det håber jeg vi kan få i de sidste 12 kampe”, slutter Sæby HK træneren.

Med sejren søndag eftermiddag mod Hornslet, rykkede Sæby HK tilbage i top 5.

Målscorer for Sæby HK: Mette Kjærsgaard 5, Malene Mølholt 5, Sabina Bruun 4, Lykke Frihauge 4, Josephine Jessen 3, Pernille Bastian 2 og Malene Madsen 1.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion