d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Skatteminister besøgte Hotel Viking i Sæby

4. december 2017 - kl.15:40 - af:

Viking_Skatteminister

Hotel Viking i Sæby havde mandag formiddag besøg af skatteminister Karsten Lauritzen, der skulle mødes med hotellets direktør Brian Fabricius samt med Horestas politiske direktør Kirsten Munch Andersen.

De tre skulle efter en rundvisning drøfte nogle af de temaer, der er vigtige for turismeerhvervet. Blandt andet ”truslen” fra AirBnB og høje afgifter.

Direktør Brian Fabricius fortæller: ”Vi havde fint besøg på det bette badehotel i dag. Skatteminister Karsten Lauritzen var forbi til en snak om at drive hotel i provinsen, samt de glæder og udfordringer der kan være i forbindelse med det. Han fik selvfølgelig helt konkrete forslag til forbedringer med hjem til borgen”.

Skatteminister_1 Skatteminister

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion