d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"SparV inviterede til julehygge og pølsesnak

3. december 2017 - kl.9:20 - af:

Sparv1_600x250

Fredag den 23. november fra kl. 18.00 – 21.00 til Black Friday havde Sparekassen Vendsyssel i Sæby stillet en pølsevogn op på Torvet. Her blev der delt masser af gratis hot dogs ud til alle dem, som i forvejen var i byen for at spare penge, og der var også konkurrencer for børn i alle aldre. Et meget vellykket arrangement, som bestemt må gentages.

Torsdag den 30.november fra kl. 15.00 – 17.30 havde Sparekassen Vendsyssel inviteret alle deres unge Spirekunder i alderen 0-12 år til julehygge i den lokale afdeling. Der blev udleveret en julekalender med små Ritter Sport chokolader, som de kunne tage med hjem og nyde i december.

I Sæby afdeling var der julehygge med pebernødder, slik, saftevand og en masse andet for børn og voksne og en tegnekonkurrence om en taske fyldt med gode sager. Denne blev vundet af Mathilde Asp. Afdelingen var fyldt med forventningsfulde børn og deres forældre, og der blev udleveret 200 kalendere.

SparV i Sæby takker børn og voksne for et flot fremmøde, og en rigtig hyggelig aften til Black Friday og eftermiddag til julehygge.

HUSK at vi i december måned kvitterer med fire stk. Klitnisse fra Skagen Bryghus for hvert møde, vi holder med nye kunder. Så kig ned i butikken eller ring 82 22 93 00, så finder vi tid til et møde!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion