d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Dorte Stigaard stopper som koncerndirektør i RN

3. december 2017 - kl.0:04 - af:

Dorte Stigaard copy

Efter 15 år i direktionen i henholdsvis Nordjyllands Amt og Region Nordjylland stopper Dorte Stigaard som koncerndirektør på grund af nyt job. Dorte Stigaard tiltræder 15. januar som innovationsdirektør ved Aalborg Universitet. 

Lang karriere i amt og region
I Region Nordjyllands direktion har koncerndirektør Dorte Stigaard senest haft direktionsansvar inden for sundhedsinnovation, sundhedsaftaler og kommunesamarbejde, HR, kommunikation, IT og digitalisering samt miljø, kollektiv trafik og uddannelse. Derudover har hun de seneste par år været formand for Regionernes Sundheds-IT, RSI, og næstformand i den nationale bestyrelse for sundheds-IT.

Dorte Stigaard blev ansat som undervisnings- og kulturdirektør i det daværende Nordjyllands Amt i august 2002, og da amterne startede overgangen til regioner i 2006, blev Dorte Stigaard direktør med ansvar for regional udvikling samt flere af hendes nuværende ansvarsområder. Hun har endvidere været konstitueret som regionsdirektør i en tre måneders periode i 2015 op til ansættelsen af den nuværende regionsdirektør Svend Særkjær, som har sat pris på samarbejdet med Dorte Stigaard.

– Dorte har arbejdet dedikeret og konsekvent for at skabe et sammenhængende Nordjylland, og hun er ledelsesmæssigt gået forrest på en lang række strategiske områder gennem en god og konstruktiv dialog med politikere og samarbejdspartnere i og uden for regionen. Dorte har ydet en fantastisk indsats for regionen, og vi ønsker hende al mulig held og lykke med det nye job og ser frem til det fremtidige samarbejde, siger Svend Særkjær.

15 fantastiske år
58-årige Dorte Stigaard stopper i Region Nordjylland med udgangen af december, og 15. januar tiltræder hun sin nye stilling som innovationsdirektør ved Aalborg Universitet.

– Det har været 15 fantastiske år i Region Nordjylland i en organisation præget af kompetente folk, godt samarbejde, højt til loftet og gensidig respekt og tillid hele vejen rundt. Og jeg har sat stor pris på samspillet med politikerne og alle de mange samarbejdspartnere regionalt og nationalt. Men alt har sin tid, og jeg glæder mig til i det nye år at tiltræde som innovationsdirektør på Aalborg Universitet og blive en del af direktionen der. Jeg ser frem til at lære nyt og møde nye mennesker, men også til at prøve mange års erfaring med ledelse, innovation, samarbejde og forandringsprocesser af i en helt ny kontekst og med nye – og også kendte – samarbejdspartnere, siger Dorte Stigaard.

Regionsdirektør Svend Særkjær vil efter nytår indtil videre overtage Dorte Stigaards referencer og særlige ansvarsområder, og økonomidirektør Roeland Victor Løfberg vil indgå i direktionen.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion