d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Christina Lykke: Rørt og ydmyg efter valgresultatet

28. november 2017 - kl.8:37 - af:

christina_lykke_sf_600x250_3
Redaktionen har modtaget dette indlæg fra Christina Lykke.

Jeg vil gerne takke de vælgere, der ved valget forleden stemte på SF.
Efter omstændighederne fik SF et acceptabelt valg, og når man tager den imponerende borgmestereffekt i betragtning, er vi tilfredse med, at vi holdt skansen og at jeg fik det 4. bedste personlige valg. TAK! 
Vi opnåede status quo i forhold til valget i 2013.
SF har måttet afgive B&U-formandsposten til en socialdemokrat. 
Jeg har været i spidsen for udvalget i en økonomisk ekstrem hård periode og Jeg er selvfølgelig personligt ked af at ikke være for bordenden når der er lysere tider i sigte. men SF har stadig sæde i udvalget, og den mangeårige kontakt til medarbejdere, forældre og elever i skoler, fritidsordninger og daginstitutioner vil således kunne videreføres og vi vil fortsat kæmpe for at pengene fordeles rigtigt.
Som ny formand for Sundhedsudvalget vil jeg følge op på det dygtige arbejde, som Anders Broholm har udført, men jeg vil naturligvis også udvikle området og sætte nye mål for sundheden i Frederikshavn Kommune. Jeg glæder mig til at trække i et nyt sæt arbejdstøj og komme igang med sundhedsområdet i Frederikshavn kommune. 
Det nye politiske landskab i Nordøstvendsyssel giver stof til eftertanke. Fra at have været tungen på vægtskålen skal venstrefløjen nu til at manøvrere i et byråd med absolut socialdemokratisk flertal. Vi lykønsker borgmesteren med det flotte, personlige valg og kvitterer for hendes udmelding om at ville inkludere også venstrefløjen i kommende beslutninger. 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion