d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Sæby HK damer magtesløse mod Midtjyderne

20. november 2017 - kl.11:10 - af:

sæby håndbold 600X250-Saeby-HK

Efter en mindre sejrsstime, kom Sæby HK ned på jorden i weekendens udekamp mod FC Midtjyllands ligareserver, der vandt en knusende sikker sejr med 11 mål.

Kampen tippede fuldstændigt rundt midtvejs i 1.halvleg, da Sæbys overraskende føring på 7-3, på det sidste kvarter blev vendt til 10-15.

Midtjyderne løb sig til føringen med mange contra mål oftest efter tekniske fejl af Sæby-holdet.

”Vi kom til at virke meget stillestående, og var langt fra hurtige nok til at få omstillet os, hvilket Ikast straffede meget konsekvent”, fortæller Sæby HK’s træner, Morten Arvidsson.

I det organiserede forsvarsspil blev forskellige formationer forsøgt. Men som kampen skred frem, kneb det mere og mere at få tacklet de hurtige midtjyders skud. I det hele taget var tempoet den afgørende faktor i kampen. Ikast var i de sidste 3/4 del af kampen klart hurtigst i tanke og handling i alle faser af spillet.

2.halvleg gav dog et par muligheder for Sæby til at komme tilbage i kampen, men desværre løb et par gode contra chancer ud i sandet og gav i stedet mål til hjemmeholdet.

Knap halvvejs i 2.halvleg var midtjydernes forspring stadig på 5 mål ved stillingen 15-20, men der fra øgede de fortjent forspringet til slutresultatet 22-33.

”Ikast var, i dagens opstilling, det hidtil bedste hold, vi har mødt i denne sæson, mente Sæby HK’s Morten Arvidsson efter kampen.

”Vores præstation var langt fra prangende. Vi lavede simpelthen for mange kaste/gribe fejl og manglede beslutsomhed både i tacklingssituationer og vores egne afslutninger”, forklarede Sæby-træneren.

Han så unge Malene Mølholt spille sin bedste kamp for Sæby HK, ligesom Lykke Frihauge var sikkerheden selv på straffekastene.

Sæby HK har mulighed for at rejse sig efter dukkerten, søndag den 26. november kl.13.00 i Sæby fritidscenter, hvor et af topholdene Oddense/Otting kommer på besøg.

Målscorer for Sæby HK:
Lykke Frihauge 10, Josephine Jessen 5, Malene Mølholt 4, Sabina Bruun 1, Simona Florea 1, Mette Kjærsgaard 1.

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion