d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"En flot sæson i ungdomsafdelingen i IF Skjold

17. november 2017 - kl.0:34 - af:

IF Skjold anlæg

Mandag aften var 90 spillere og trænere i U13-U16 afdelingerne samlet til årsafslutning på Sparekassen Vendsyssel Arena. Det startede med en rigtig kold fodboldturnering, efterfulgt af en god varm buffet i Café Nordjyske.

Det har været en fantastisk sæson for ungdomsafdelingen i IF Skjold. De deltog med 9 hold i årgangene U13-U16, de 5 af holdene blev kredsvindere, 4 af holdene gik ubesejret igennem turneringen og 2 af holdene gjorde rent bord og vandt alle kampe.

Deres U16 Piger har i efteråret kvalificeret sig til at deltage i U16 Piger Liga 1, og det er første gang i klubbens historie, at de er så højt placeret med et ungdomshold. Deres U14 og U16 drenge har begge spillet i Liga 2 og har mødt store klubber som AaB, Hjørring, Hobro og Thisted, og det bliver spændende at følge alle hold i sæsonen 2018.

Der blev uddelt gavekort til årets kammerat og årets spiller på alle holdene, og de gik til følgende spillere:

U14 Piger C: Mathilde Hardam og Emma Stjerne Larsen

U16 Piger C: Pernille V. Jensen og Louise Sørensen

U16 Piger Liga 2: Emma W. Jensen og Mathilde Aagaard

U13 Drenge Liga 3: Emil Petersen og Noah Nielsen

U13 Drenge Liga 2: Daniel Pedersen og Rene Nielsen

U14 Drenge C: Gustav Knudsen og William Lyth

U16 Drenge Liga 5: Emil Kongsbak og Simon Gotfredsen

U16 Drenge Liga 2: Oskar Tamborg og Laurits Rømer

 

 

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion