d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Ugens Bolig fra EDC Riise & Jensen

14. november 2017 - kl.8:38 - af:

IMG_0183 copy

Bynær lystejendom omkranset af flot natur – Bemærk energimærke A20!

– Meget energirigtigt hus energimærke (A2020).
– Afstand Skole og Børnehave 1 km.
– Kan indrettes til tofamilieshus.
– 800 meter til Sæby Rideklub.
– Cirka 40 minutters kørsel til Aalborg lufthavn.
– Sælgers samlede energiforbrug el+varme 2016 kr. 11.200,-

Blot et hurtigt klik på Google Maps afslører, at denne ejendom skiller sig ud fra mængden. Omgivet af 13.786 kvm. grund ligger denne ejendom helt fredfyldt og ugeneret med naturen som nabo. Ejendommen ligger desuden grænsende op til Sæby Rideskole og store arealer fredsskov.

Ejendommen udtrykker sig særdeles homogent og byder på hele 224 kvm. Beboelse fordelt på to plan. I stueplan bydes man velkommen af den flotte hall. Videre adgang til stort bryggers med masser af albuerum – her kan hverdagens praktiske gøremål nemt ordnes. Lækkert lyst værelse med stor hems samt udgang til terrasse. I åbent forbindelse med det flotte og moderne køkken ligger alrummet, som let rummer den store familie, eller spisende gæster, siddende i åbent miljø med flot kig til haven. Fra alrummet adgang til hyggelig opholdsstue igen med godt lysindfald og flot kig til haven. Såvel alrum og opholdsstue har udgang til syd-vestvendt terrasse med stor markise. I stueplan finder du endvidere et af husets to badeværelser.

1. sal er totalrenoveret år 2009 og indrettet med 4 rigtig gode værelser, hvoraf de to største værelser har udgang til stor altan mod sydvest. Endelig er der et lækkert badeværelse.

Ugens bolig – se mere her

Mægler: Lars Jensen
Sagsnr. 93004342
Type: Liebhaverejendom
Boligareal: 224
Grundareal: 13.786
Rum: 7
Værelser: 5
Antal plan: 1½
Byggeår: 1957
Energimærke: A20
Pris: 2.998.000
Ejerudgifter: 1.823

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion