d. - 8. årgang
Kontakt os | Annoncering | Tip en nyhed | Skriv til "Ordet er frit"Jytte Høyrup (V):
3. Limfjordsforbindelse NU!

13. november 2017 - kl.0:01 - af:

jytte høyrup_600x250

Når Venstre’s borgmestre og spidskandidater i Nordjylland ser positivt på en 3. Limfjordsforbindelse med egenbetaling på max 20kr, så er det et udtryk for, at NU skal der altså ske noget!

Også fra Venstre’s Borgmesterkandidat i Fr havn, Jytte Høyrup er der fuld opbakning.
“Erhvervslivet råber på bedre infrastruktur. Det er af meget stor betydning for vore virksomheder, men bestemt også i forbindelse med tiltrækning af yderligere erhverv og iværksættere.
For den almindelige borger er der altid et frit valg, om det skal være gratis vej eller betalingsvej. Trafikanterne kan fortsat ganske gratis vælge den gamle tunnel eller Limfjordsbroen “.
Venstre siger derfor ja til Regeringen, når de spørger om vi vil være med til at se på en løsning.
Det er med nye ideer og langsigtede løsninger, vi skal bygge fremtiden op.
Det er vores overbevisning, at vi har en fastlåst politisk situation, hvor vi ikke kommer længere, før en af parterne rør på sig.
Vores forudsætning er naturligvis, at brugerbetaling bliver en gældende del af infrastrukturinvesteringer fremadrettet på landsplan.
Så derfor – 3. Limfjordsforbindelse med brugerbetaling – sæt i gang NU – erhvervslivet kan ikke vente længere!

2 kommentarer til: “Jytte Høyrup (V):
3. Limfjordsforbindelse NU!”

  1. j.nielsen den: 13 november - 2017 13:11

    latterligt. hvis det havde været en vej alle mulig andre steder så var det gratis. var det en motorvej til herning elle til københavn, så havde den ikke kostet noget men når det bare er en vej i nordjylland så skal vi selv betale. vi behøver ikke venstres skattelettelser der skal betales af mere brugerbetaling og skjult afgift. vi betaler gerne skat for at få gode veje.
    og hvordan vil man tiltrække og gøre frederikshavn til tilflytter kommune når pendlerer skal betale for at køre på arbejde i ålborg.

  2. Lars-Henrik Hyttel den: 24 november - 2017 11:03

    Tåbelig idé med brugerbetaling for en 3. Limfjordsforbindelse. Men den skal påbegyndes NU, så langt er vi enige. Jeg er træt af, at der ikke kan findes fælles fodslag om en løsning. Det HASTER med at komme igang. Når man er igang, så afskaf brugerbetaling på Storebælt. Og fortsæt endelig med statstilskud til færgedrift til og fra øerne, gerne endnu større tilskud.

Skriv en kommentar......- en Fotoclick, Sæby produktion

- en Fotoclick, Sæby produktion